VanaVita BIO Pšeničná mouka celozrnná hladká

Výrobce

Kód produktu
GBE-56905

Dostupnost
Produkt již není v nabídce

BIO Pšeničná mouka celozrnná hladká je vyrobena jemným mletím celých zrn pšenice té nejvyšší kvality. Díky tomu si zachovává vysoký podíl důležitých živin včetně vlákniny. Je tak oblíbena zejména mezi příznivci zdravého životního stylu. Využijete ji při přípravě zdravějších alternativ sladkých i slaných druhů pečiva. Více

BIO Pšeničná mouka celozrnná hladká má vysoký obsah vlákniny a skvěle se hodí na zdravé pečení sladkých i slaných dobrot

BIO Pšeničná mouka celozrnná hladká obsahuje jemně namletá zrna pšenice včetně jejich obalů, a díky tomu je zdrojem prospěšné vlákniny. Je vyhledávaná lidmi, kteří se zajímají o zdravý životní styl a dbají na dostatečný příjem vitamínů a minerálních látek.

V kuchyni ji využijete při sladkém i slaném pečení. Skvěle se hodí do těsta na palačinky, lívance koláče či sušenky. Využít se dá ovšem také při přípravě domácího chleba a dalších druhů slaného pečiva. Můžete s ní nahradit bílou mouku, a získat tak zdravější alternativu knedlíků, těstovin nebo noků. Je v BIO kvalitě a díky čistě rostlinnému původu se dá použít také při přípravě veganských pokrmů.

BIO Pšeničná mouka celozrnná hladká - VanaVita

BIO Pšeničná mouka celozrnná hladká a její výhody

  • vyrábí se mletím celých zrn pšenice
  • má vysoký obsah vlákniny
  • je v BIO kvalitě
  • ideální do lívanců, palačinek nebo sladkého pečivo
  • hodí se na přípravu domácího chleba a dalšího pečiva
  • je vhodná pro vegany

Složení

BIO pšeničná celozrnná mouka hladká.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty100 g*RI
Energetická hodnota 1336 kJ / 319 kcal 15,9 %
Tuky 2,08 g 3 %
z toho nasycené 0,32 g 1,6 %
Sacharidy 71,03 g 27,3 %
z toho cukry 0,7 g 0,8 %
Vláknina 9,06 g
Bílkoviny 11,55 g 23,1 %
Sůl 0,04 g 0,7 %
* Referenční hodnota příjmu průměrné dospělé osoby (8400 kJ / 2000 kcal).

Upozornění

Uchovávejte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Alergeny: Alergeny jsou vyznačeny ve složení tučně.

Diskuse