Olivy odrůdy konservolia
Konservolia je hlavní odrůdou oliv pěstovanou v oblasti Fthiotida. Tato odrůda produkuje olivy známé pro svou bohatou chuť. A co zelené olivy obsahují?
- Vitamíny a minerály: Zelené olivy jsou přirozeným zdrojem vitamínu E, který je silným antioxidantem. Dále obsahují různé další vitaminy, jako je vitamín A a vitaminy skupiny B, a minerály včetně železa, vápníku a hořčíku.
- Zdravé tuky: Jsou bohaté na mononenasycené mastné kyseliny, zejména olejovou kyselinu, která přispívá k udržení zdraví srdce a cév.
- Antioxidanty: Obsahují různé antioxidanty, včetně polyfenolů a flavonoidů, které mohou pomoci chránit tělo před oxidativním stresem..
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 661 kJ / 161 kcal |
Tuky | 16,3 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 2,55 g |
Sacharidy | 1,0 g |
- z toho cukry | 0 g |
Vláknina | 2,8 g |
Bílkoviny | 1,3 g |
Sůl | 5,4 g |
BIO certifikace CZ-BIO-001
Naše zelené olivy mají BIO certifikát - Produkce ekologického zemědělství EU.
Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku!
Složení: zelené olivy*, sůl, voda, regulátory kyselosti (kyselina mléčná a citronová). Může obsahovat pecky nebo stopy pecek. *produkt ekologického zemědělství. Bez konzervačních látek.
Původ: Řecko
Distributor: BRAINMARKET s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Skladování: Minimální trvanlivost (číslo šarže) uvedena na víčku. Uchovávejte v suchu, chladu a nevystavujte přímému slunečnímu záření. Po otevření uchovávejte v chladu v původním obalu a spotřebujte do 30 dnů.
Hmotnost: 370 g